Ægdonation: behandling og donation

IVF med donor æg er en fertilitetsbehandling til støtte for kvinder, der ikke kan blive gravide med deres egne æg. For nogle kvinder kan dette være på grund af en for tidlig overgangsalder, eller fordi de ikke kan producere æg efter sygdom eller en operation. Det anbefales også til kvinder, der har arvelige sygdomme, som de frygter at videregive til deres baby.  og anonym ægdonor.

IVF med donoræg 

Kontakt Os

I behandlingen bruger vi æg, der er blevet doneret og omhyggeligt screenet, og befrugter disse med en partner eller en donors sperm. Det befrugtede æg overføres derefter til din livmoder. Når du er i behandling hos os, har du valget mellem enten en åben identitet eller en anonym ægdonor.

Alle vores IVF-behandlinger kan leveres fleksibelt med indledende konsultationer på Skype og scanninger og blodprøver på din lokale klinik i dit hjemland, hvilket holder din rejsetid og omkostninger til et minimum. Procedurer for æg opsamling og embryooverførsel finder sted i vores moderne klinik i hjertet af København.

IVF med donor æg

IVF med donor æg har fremragende succes-rate og kan give dig den hjælp, du har brug for, for at starte en familie, hvis du ikke er i stand til at blive gravid med dine egne æg. Vi tilbyder dette til par, enlige kvinder og par af samme køn. Lær mere om at modtage æg her

Læs mere om at donere æg her

Donér dine æg

Vi byder donorer velkommen af al etnisk oprindelse i alderen 20 til 35 år. Alle donorer modtager DKK 7.000, når de donerer. Ægdonation er helt frivillig, og du kan trække dit tilbud tilbage når som helst inden proceduren for æg opsamling. Find ud af mere om donation af æg her

Læs mere om at modtage æg her

Hvad vores patienter siger