Ledige Stillinger

FERTILITETSLÆGE TIL VITANOVA

Vi søger en speciallæge i gynækologi og obstetrik på fuld tid, men vi er fleksible. Stillingen er ledig pr. 1. juli eller efter aftale. Vi vil meget gerne fastansætte dig – løn efter aftale.

Vi bor midt i København, tæt på hovedbanegården. Vores kunder kommer fra Tyskland, Sverige, Italien, Frankrig og Danmark. Hvis du er god til sprog er det dejligt, men vi klarer os langt hen ad vejen med engelsk. Vi er et dynamisk team af læger, jordemødre, sygeplejersker og embryologer, som indgår i et samspil med kunderne i fokus.

Vi ønsker os en læge med:

  • Erfaring med fertilitetsbehandlinger – herunder aspiration, transferering, TESA, HSU, planlægning af forløb
  • Flair for at arbejde i et papirløst miljø, vi bruger Formatex, og du skal selv skrive journalnotater
  • Lyst til at have tæt kontakt med kunderne – vores serviceniveau er højt
  • Vi har åbent alle dage, hele året rundt. Vi har fertilitetsbehandlinger fra mandag til lørdag. I 2017 havde vi ca. 500 friske cykli og vi er i vækst.

Vi har samtaler i uge 11 og 12, hvor du træffer vores cheflæge Mohamed Khalil og personalechef Rie Koldorf. Vi ser frem til at modtage dit CV i god tid inden. Send din ansøgning til rk@vitanova.dk.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte til personalechef Rie Koldorf på 33 33 71 01 eller maile til rk@vitanova.dk.

BIOANALYTIKER / EMBRYOLOG TIL VITANOVA

Vi søger en ny kollega til laboratoriet 16 timer ugentligt eller efter aftale, med weekendvagt hver 3. weekend.

Vi håber du kan starte den 1. maj og vi vil gerne fastansætte dig. Løn efter aftale.

Vi bor midt i København, tæt på hovedbanegården. Vores kunder kommer fra Tyskland, Sverige, Italien, Frankrig og Danmark. Hvis du er god til sprog er det dejligt, men vi klarer os langt hen ad vejen med engelsk.

Vi er et dynamisk team af læger, jordemødre, sygeplejersker og embryologer, som indgår i et samspil med kunderne i fokus.

Vi ønsker os at du har erfaring med fertilitetsarbejde, men kontakt os alligevel selvom du ikke har erfaring med alle funktioner i specialet.

Du skal have flair for at arbejde i et papirløst miljø, vi bruger Formatex og du skal selv skrive relevante journalnotater.

Vores serviceniveau er højt og du skal have lyst til at have tæt kontakt med vores kunder.

Vi har åbent alle dage, hele året rundt. Vi har fertilitetsbehandlinger fra mandag til lørdag. I 2017 havde vi ca. 500 friske IVF-cykli og vi er i vækst.

Hvis du er interesseret i at være vores nye kollega, skal du maile dit CV til vores personalechef Rie Koldorf på mail rk@vitanova.dk senest den 19. marts.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores laboratorieleder, Fieneke Lemmen, på 33 33 71 01 eller maile til fieneke@vitanova.dk.