INGEN VENTETID PÅ RÅDGIVENDE SAMTALE - SAMTALER FOREGÅR PÅ VIDEO FX SKYPE

Samtalen er første skridt i et forløb, hvor vi hjælper dig med at skabe en familie:

  • Du starter med at udfylde vores elektroniske journal, som mailes direkte til os. Vi kontakter dig med henblik på booking af samtalen.
  • Samtaler kan bookes på telefon +45 3333 7101 eller på info@vitanova.dk

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål skal du endelig kontakte os.

Samtalen bruger vi til at rådgive om hvilket behandlingsforløb der vil være mest succesfyldt for dig. På baggrund af samtalen og hvilke ønsker du/I har til behandlingsforløbet lægger vi sammen en plan for forløbet.

Hvis I skal bruge donorsæd, aftaler vi under samtalen, hvilke ønsker I har til donoren, fx øjenfarve, hårfarve og højde. I kan også vælge donorsæd fra anonym eller åben donor.

Hvis du/I allerede kender årsagen til barnløsheden eller har været i behandling et andet sted, vil det være en stor hjælp, hvis du/I kan give os en kopi af journal og andet relevant materiale fx blodprøvesvar eller sædanalyse.

Det er en stor hjælp for vores rådgivning, hvis du har resultat på AMH (blodprøve) eller AFC (skanning). Begge viser hvor stor din ægreserve er.

Følgende test skal være taget inden behandlingen kan starte, men behøver ikke foreligge inden samtalen. HIV og Hepatitis må ikke være mere end 2 år gamle.

Disse prøver skal tages inden den indledende samtale

Kvinden Manden
Ultralydskanning med AFC – antral follicle count eller AMH (blodprøve) Diagnostisk sædanalyse

Disse prøver skal tages inden behandling kan starte

Kvinden Manden
HIV (HIV1 og HIV2) HIV (HIV1 og HIV2)
Hepatitis (HbsAg, anti-HBc og anti-HCV) Hepatitis (HbsAg, anti-HBc og anti-HCV)

Efter samtalen kan vi anbefale følgende prøver

FSH, LH på dag 2 – 5 i din cyklus

Hele vejen gennem forløbet har vi haft en oplevelse af, at vores ønske var Vitanovas fornemmeste opgave. Vi vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale Vitanova til andre i samme situation som os

- Lasse & Ditte -

Hvad vores patienter siger