Giulia Pataro

Midwife

Mit navn er Giulia Pataro, jeg er født og opvokset i Italien og flyttede på grund af kærlighed til København i 1989. Her har jeg arbejdet som teaterskuespiller og har uddannet mig til jordemoder i 1998.

Jeg er stadig gift med den mand, som jeg i sin tid flyttede til København for, og sammen har vi tre børn og et barnebarn. Jeg har i flere år arbejdet med stor passion på fødeafdelingen i forskellige danske hospitaler, hvor jeg har haft æren af at følge kvinder/familier under graviditet, fødsel og barsel og har holdt utallige forældreforberedende kurser.

I nogle år har jeg været udelukkende hjemmefødselsjordemoder, hvorved har jeg haft uforglemmelige stunder i tæt kontakt med kvinder/familier i deres egne omgivelser. Det har været meget lærerigt, og det er jeg taknemmelig for.

Siden barndommen har jeg været fascineret og tiltrukket af kulturelle forskelle mellem mennesker og af de spændende nuancer disse forskelle farver tilværelsen med.
Siden 2007 har jeg også arbejdet som jordemoder på Vitanova, hvor samarbejdet med skønne og dygtige kollegaer og et kontinuerligt forhold med kvinder/familier med forskellige kulturelle baggrund giver mig en fantastisk mulighed for at forene mine lidenskaber og for at elske det arbejde jeg har.

Hvad vores patienter siger