• da
  • en
  • de
  • it
  • sv
  • fr

Depotoprettelse

valgafd01

Det kan være underligt at tænke på, men når du bliver gravid, så skal du ret hurtigt beslutte, om du ønsker flere end ét barn med den samme donor. En donor binder sig ikke til et bestemt antal donationer og kan stoppe med at donere når han ønsker det. Det er derfor meget vigtigt at du allerede i starten af processen med fertilitetsbehandling, overvejer om du ønsker flere end et barn.

Allerede under den rådgivende samtale med os, vil vi oplyse dig om muligheden for oprettelse af søskendedepot – altså allerede inden du er gravid. Hvis du ønsker mulighed for at oprette et søskendedepot, vil vi ved behandlingen vælge en donor, hvor der er nok portioner på lager til et depot.

For nogle kan det virke absurd at skulle tænke på næste barn, når man lige har fået at vide at man er gravid og er lykkelig for det. Men vores erfaring er, at donorsæd hurtigt kan blive udsolgt og så er det meget ærgerligt, hvis du for sent beslutter at oprette et depot med donorsæd til det/de næste børn.

Hvis du selv har købt donorsæd i en af sædbankerne, European Sperm Bbank eller Cryos, kan du selv bestille flere portioner donorsæd til søskende. Du kan enten lade sædbanken opbevare din donorsæd indtil du skal have næste barn, eller du kan bede sædbanken om at transportere portionerne til Vitanova og vi opretter et søskendedepot hos os. Det koster et årligt gebyr at have et depot på Vitanova.

Sæddepot til behandling

Hvis du selv ønsker at købe donorsæd i en af sædbankerne, er det vigtigt at du gør det efter den indledende samtale med os og i god tid inden du skal starte med behandling. Donorsæden transporteres til Vitanova og vi opbevarer den under sikre forhold. Det koster et årligt administrationsgebyr, se gældende prisliste, at få opbevaret donorsæden hos os.

Praktisk info

Vitanova
Vester Voldgade 106,3
DK-1552 DK-1552 København V
+45 33 33 71 01
+45 33 33 72 01
info@vitanova.dk

Der er elevator i ejendommen.

Åbningstider

Mandag - søndag: 8:00 - 16:00

Telefontider

Mandag: 8:00 - 15:30
Tirsdag: 8:00 - 15:30
Onsdag: 8:00 - 15:30
Torsdag: 8:00 - 15:30
Fredag: 8:00 - 12:00
Lørdag: 8:00 - 12:00
Søndag: 8:00 - 12:00

Vi har åbent alle dage, året rundt.

Hurtig valg

Find os