Øget succes og reducerede omkostninger

Vores IVF-pakker med 3 cyklusser er designet til at give dig en øget chance for succes, sammenlignet med en enkelt IVF-cyklus. Ved at vælge en 3-cyklus pakke reduceres dine behandlingsomkostninger også kraftigt, hvilket gør dem til en meget mere overkommelig mulighed.

Omkostningerne ved behandling vil være afhængige af, hvad der er bedst egnet til dig. På den virtuelle konsultation vil vi rådgive dig om dine personlige muligheder og omkostninger, baseret på din sygehistorie og dine behov.

Hvorfor vælge en IVF-pakke med 3 cyklusser?

Vores 3-cyklus behandlingspakke giver dig en øget chance for succes sammenlignet med en enkelt IVF-cyklus eller tre separate IVF-cyklusser*. Det reducerer også omkostningerne meget ved behandling.

1. Stærkt forbedrede succesrater 1. Stærkt forbedrede succesrater

Stærkt forbedrede succesrater sammenlignet med en enkelt cyklus.

2. Omkostningsbesparelse 2. Omkostningsbesparelse

En 3-cyklus-pakke er billigere, end at lave tre separate IVF-cyklusser.

3. Tidsreduktion 3. Tidsreduktion

Under omstændigheder, hvor tiden er afgørende, tillader pakken, at der oprettes flere embryoner over en kort periode.

4. Fremtidig anvendelse 4. Fremtidig anvendelse

Eventuelle ekstra embryoner kan implanteres på et senere tidspunkt.

* Datta A, Campbell S, Felix N, Nargund G, Akkumulation af embryoner over 3 naturligt modificerede IVF (ICSI) cyklusser efterfulgt af overførsel for at forbedre resultatet af dårlige respondenter, fakta, synspunkter og meninger, Journal of the European Society for Gynecological Endoscopy, citeret marts 2019, bind 11 (1), 77-84

CREATE Fertility succesrate med 3 cyklusser

Vores 3-cykluspakker øger chancen for succes for vores patienter, især dem, der er egnede til naturlig eller naturlig modificeret IVF. Disse pakker øger din chance for succes ved at sigte på, at samle et større antal æg. Når det er befrugtet, overføres det bedste embryo.

Kumulativ klinisk graviditet og levendefødselsrater | Naturlig og naturlig modificeret IVF | IVF & ICSI | 3-cyklus pakke (3 ægsamlinger og embryooverførsler), patienter med lav ovariereserve (betyder AMH mindre end 4 pmol /l) | 3 år, fra januar 2013 til januar 2016. (<35 lille stikprøvestørrelse: 24 cyklusser, 35-39: 117 cyklusser, 40-43: 216 cyklusser) | CREATE Fertility London

3-cyklus Mild IVF

Fra 53.000 DK*

Med vores 3-cyklus Natural IVF-pakke giver vi dig 3 cyklusser med naturlig IVF. Æg opsamles fra 3 på hinanden følgende cyklusser og befrugtes; embryonerne af den bedste kvalitet overføres derefter i en endelig procedure, og eventuelle ekstra embryoner kan fryses og opbevares til senere brug.

Med denne pakke kan du spare over 17.500 DK sammenlignet med at udføre flere cyklusser, og den giver dig også mulighed for at fryse embryoner i de følgende cyklusser uden pause, hvilket giver dig mulighed for at gemme flere embryoner over en kort periode.

Pakken inkluderer

 • 3 behandlingskonsultationer
 • 3 ægsamlinger
 • Embryologi
 • Embryofrysning i hele pakningens varighed
 • Ægtransplantation
 • Tidlig graviditetsscanning
 • Klinisk rådgivning

*Yderligere omkostninger
Yderligere omkostninger: der er yderligere omkostninger, der dækker medicin, blodprøver og sedation, der ikke er inkluderet i ovenstående pris. Vi forklarer de specifikke detaljer herom under din første konsultationsscanning
Mandlig faktor: Hvis du har et fertilitetsproblem på grund af en mandlig faktor, kan du få brug for yderligere støtte og behandlinger såsom ICSI. Prisen for dette ligger omkring 4.000 DK. Læs mere om mandlig faktor infertilitet.

3 cyklusser Naturlig IVF

Fra 53.000 DK *

Med vores 3-cyklus Natural IVF-pakke giver vi dig 3 cyklusser Natural IVF. Æg opsamles fra 3 på hinanden følgende cyklusser og befrugtes; embryonerne af den bedste kvalitet overføres derefter i en endelig procedure, og eventuelle ekstra embryoner kan fryses og opbevares til senere brug.

Med denne pakke sparer du over 17.500 DK, sammenlignet med at udføre flere cyklusser. Den giver dig også mulighed for at fryse embryoner i de følgende cyklusser uden pause, hvilket giver dig mulighed for at gemme flere embryoner over en kort periode.

Pakken inkluderer

 • 3 behandlingskonsultationer
 • 3 ægsamlinger
 • Embryologi
 • Embryofrysning i hele pakningens varighed
 • Ægtransplantation
 • Tidlig graviditetsscanning
 • Klinisk rådgivning

*Yderligere omkostninger
Yderligere omkostninger:Der er yderligere omkostninger, der dækker medicin, blodprøver og sedation, der ikke er inkluderet i ovenstående pris. Vi forklarer de specifikke detaljer herom under din første konsultationsscanning
Mandlig faktor: Hvis du har et fertilitetsproblem på grund af en mandlig faktor, kan du få brug for yderligere støtte og behandlinger såsom ICSI. Prisen for dette ligger i omkring 4.000 DK. Læs mere om mandlig faktor infertilitet.

Hvad vores patienter siger