Hvad er insemination (IUI)?

Insemination (IUI) er sikker og overkommelig og er én af de mindst invasive fertilitetsbehandlinger. Det er ofte den første behandlingsmulighed for kvinder med åbne æggeleder og en god ægreserve. Det er også ideelt til enlige kvinder og par af samme køn. der har brug for donorsæd for at blive gravide, men ikke har nogen underliggende fertilitetsproblemer.

I IUI-behandling indsætter klinikere specielt vasket sæd i en kvindes livmoder på det mest frugtbare punkt i hendes menstruationscyklus. Proceduren er normalt let og smertefri. IUI kan udføres med din egen partners sæd eller med sæd fra en donor. Behandlingen kan finde sted inden for din naturlige cyklus, eller i nogle tilfælde stimuleres ægløsning med en injektion for at udløse frigørelse af æg.

Vi tilbyder IVF og IUI af høj kvalitet med enkle protokoller og personaliserede behandlingsplaner. Behandlingen kan leveres fleksibelt med konsultationer via video / telefon. Du kan foretage scanninger og test hos os eller på en fertilitetsklinik i dit hjemland og holde din rejsetid og dine omkostninger til et minimum. Procedurer for ægopsamling og embryooverførsel finder sted i vores moderne klinik i hjertet af København.

Hvem egner det sig til?

  • Kvinder med god ovariereserve og åbne æggeleder
  • Enlige kvinder og par af samme køn, der har brug for donorsæd for at blive gravide, men ikke har nogen underliggende fertilitetsproblemer

Hvad er fordelene ved Insemination (IUI)?

Ideel til enlige kvinder og par af samme køn Ideel til enlige kvinder og par af samme køn

IUI er perfekt til enlige kvinder og par af samme køn med en god ægreserve og åbne æggeleder.

Sikker mulighed Sikker mulighed

IUI er den sikreste form af fertilitetsbehandling. Det kræver lidt eller ingen medicin, så man undgår risikoen for potentielle bivirkninger, der kan ske med nogle former for IVF

Overkommelig pris Overkommelig pris

IUI har den meste rimelige pris indenfor assisteret reproduktion

Ikke-invasiv Ikke-invasiv

Der er ingen æggesamling med IUI - hvilket betyder, at der ikke er nogen bedøvelse og ingen invasive medicinske procedurer

Hvad man kan forvente

Step 1:

Insemination (IUI) med donorsæd

Vi har et udvalg af donorer opbevaret på vores klinik i København, eller vi kan hjælpe dig med at finde en donor fra en ekstern bank. Vi støtter enlige kvinder, lesbiske par og heteroseksuelle par, der søger fertilitetsbehandling ved hjælp af en sæddonor.

Kvinder, der søger behandling med donorsæd, har en række muligheder

Pålidelige sædbanker

Vi arbejder med mange pålidelige sædbanker, herunder vores egne, samt støtter kvinder, der søger behandling ved hjælp af private donorer. Sæddonation er omhyggeligt reguleret i Danmark, og donorer skal screenes for seksuelt overførte sygdomme, såvel som deres familiens medicinske historie der skal gennemgås for arvelig sygdom.

Vores IUI-behandling starter på DKK 3.750

Vores IUI-behandlingspakke inkluderer:

-Overvågning af scanninger
-Spermeforberedelse
-Insemineringsprocedure
-Klinisk rådgivning

*der er ekstra omkostninger for donorsæd

Omkostningerne ved IUI-behandling vil afhænge af dine individuelle omstændigheder, og din personlige behandlingsplan vil blive forklaret mere detaljeret under din konsultation. Hvis du ønsker at finde ud af mere, bedes du ringe til os.

Hvad vores patienter siger