Det er vores grundlæggende forpligtelse at sikre, at vi beskytter kvinders og babyers sundhed på lang sigt, så vi kan se tilbage og sige, at vi har gjort det helt rigtige. Vi stiller fertilitetsbehandling til rådighed for alle, inklusive enlige kvinder, heteroseksuelle og par af samme køn.

Vi har et ansvar for fremtiden, ikke kun nutiden.
Medicinsk Direktør, Professor Geeta Nargund

Vores vision

  • At give alle adgang til overkommelig, vellykket fertilitetsbehandling.
  • At give mindre stoforienterede og mindre invasive behandlinger.
  • At tilbyde den mest naturlige, sikre og vellykkede fertilitetsbehandling, der er mulig for hver patient, vi behandler.
  • At sætte kvinder og deres babyers sundhed og trivsel først..

Vores mission

At give alle kvinder og par i hele Europa adgang til fertilitetsbehandling, så de kan få muligheden for at få en baby, uanset deres omstændigheder. Vores dedikerede, flersprogede team vil bruge den nyeste videnskabelige viden til at designe personlige planer for fertilitetsbehandling, der giver den bedste chance for succes og sætter kvinder og deres babyers sundhed først.

Vores filosofi

Vitanova er en del af CREATE Fertility, som har hjulpet mange kvinder med udfordrende tilstande og komplekse medicinske historier, som er blevet nægtet behandling andre steder. Vores medicinske og videnskabelige ledere er i en førende rolle, når det kommer til assisteret reproduktion og er uovertruffen i Europa for mild og naturlig IVF. Dette sikrer, at vi altid vil tilbyde dig personaliserede fertilitetsbehandlinger af højeste standard for at maksimere din chance for succes.

  • Adgang til behandling - I lande overalt i Europa er der en lang række regler og politikker, der påvirker adgangen til fertilitetsbehandling. For nogle kvinder kan det være vanskeligt at vælge den behandling, de har brug for i deres hjemland: måske på grund af ventelister, eller på grund af begrænsninger knyttet til alder eller brug af donorer. Vi bryder barrierer ned for at gøre fertilitetsbehandling tilgængelig for alle, herunder enlige kvinder, heteroseksuelle og par af samme køn.
  • Fokuseret på mor og babys langsigtede sundhed - Vores banebrydende tilgang til fertilitetsbehandling fokuserer på moderens og babyens sundhed og velbefindende. Vores lavere lægemiddel-dosisbehandlinger reducerer byrden, risiciene og bivirkningerne ved fertilitetsbehandling for at opnå sundere resultater.
  • Skræddersyet behandling for de bedste resultater - Den eneste rigtige måde at få en reel forståelse af dine succesrater er at have en indledende konsultation og scanning, hvor én af vores erfarne konsulenter vil diskutere sandsynligheden for succes, specifikt baseret på din situation og give dig en mere nøjagtig vurdering af dine chancer ved brug af IVF-behandling.

 

Sådan måler vi succes:

Vores fokus er på sundheden og velbefindende hos de mennesker, vi behandler, og de babyer, de fortsætter med at få med vores støtte. Med personaliserede behandlingsplaner og et dedikeret flersproget team, passer vi på dig hvert skridt på vejen.

Der er en række faktorer, der påvirker succesraterne; vi hos Vitanova vurderer ikke blot succes efter et nummer, men ved at forbedre sundhedsresultaterne, sænke risikoen for komplikationer og reducere bivirkningerne ved behandlingen.

Vi er specialister i at bruge avanceret ultralyd for at maksimere succes og vil være i stand til at tilbyde råd og anbefalinger baseret på vores dybdegående diagnose. Dine chancer for succes, dit helbred og din sikkerhed er vores prioriteter, og alle aspekter af behandlingen vil blive diskuteret for at give dig mulighed for at træffe en informeret beslutning.

Hvorfor Vitanova burde være dit første valg

Vi tilbyder kvindevenlig behandling, der leverer bedre helbredsresultater for mødre og babyer. Vores banebrydende tilgang fokuserer på kvaliteten af æg, ikke æggemængden. Ved at tilbyde insemination som en første behandlingsmulighed til kvinder med åbne æggeledere og god fertilitet, reducerer vi eventuelle unødvendige risici. Vores vision er at fremme mildere fertilitetsbehandling, som giver kvinder den bedste chance for succes og reducerer den følelsesmæssige, fysiske og økonomiske byrde forbundet med IVF.

Uovertruffen adgang til donorer Uovertruffen adgang til donorer
En del af CREATE Fertility, Europas førende milde og naturlige IVF-eksperter En del af CREATE Fertility, Europas førende milde og naturlige IVF-eksperter
Fokuseret på kvindens, moderens og babyens helbred Fokuseret på kvindens, moderens og babyens helbred
Ledet af pionerer og medicinske eksperter Ledet af pionerer og medicinske eksperter
Æg og embryoner af højere kvalitet Æg og embryoner af højere kvalitet
Fremragende succesrater Fremragende succesrater
Sikrere for kvinder og sundere for babyer Sikrere for kvinder og sundere for babyer
Fremragende behandlingsrejse og pleje Fremragende behandlingsrejse og pleje