Hvad er IVF med donoræg?

IVF med donoræg er en fertilitetsbehandling til støtte for kvinder, der ikke kan blive gravide med deres egne æg. For nogle kvinder kan dette være på grund af en for tidlig menopause, eller fordi de ikke kan producere æg efter sygdom eller en operation. Det anbefales også til kvinder, der har arvelige sygdomme, som de frygter de kan videregive til deres baby.

I behandlingen bruger vi æg, der er blevet doneret og omhyggeligt screenet, og befrugter disse med en partner eller en donors sperm. Det befrugtede æg overføres derefter til din livmoder. Når du er i behandling hos os, har du valget mellem enten en åben identitet eller en anonym ægdonor.

Alle vores IVF-behandlinger kan leveres fleksibelt med virtuelle konsultationer via video / telefon og scanninger og blodprøver på en fertilitetsklinik i dit hjemland, hvilket holder din rejsetid og -omkostninger på et minimum. Procedurer for ægopsamling og embryooverførsel finder sted i vores moderne klinik i hjertet af København.

Hvem egner sig til det?

Vores IVF-behandling med donoræg er ideel til kvinder i forskellige situationer, herunder hvor:

  • du producerer ikke dine egne æg, enten på grund af din alder eller fordi du har fået din menopause for tidligt.
  • du har små chancer for succes ved at bruge dine egne æg
  • du står over for velkendte fertilitetsudfordringer
  • dine egne æg medfører en risiko for en arvelig lidelse
  • funktionen af dine æggestokke er blevet forringet, for eksempel i tilfælde af kræftbehandling

IVF med donoræg: hvad man kan forvente

Step 1:

Ægdonor muligheder

Mange kvinder har præferencer omkring deres donors højde, hårfarve eller øjenfarve, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde dit valg, selvom der kan være ventelister afhængigt af dine kriterier. Æggedonorer skal være mellem 20 og 35 år gamle. Hver kvinde, der donerer, screenes for at kontrollere, at hun er fysisk og mentalt rask og at der ikke er nogen arvelige sygdomme i hendes familie. Hun vil også blive screenet for HIV, hepatitis (B og C) og syfilis.

Den samme lovgivning og donorkrav gælder for blodprøver, donorevaluering og medicinske undersøgelser for alle typer donationer undtagen partnerdonation.

Anonym donor (ikke-kontakt)

I Danmark kan ægdonation være helt anonym, hvilket betyder, at du og donoren ikke kender hinanden og ikke kan få nogen identificerbare oplysninger nu eller senere. Donoren forbliver anonym for dig og ethvert barn, der er født fra donationen.

 Åben donor (kontakt)

Ved åben donation er donoren anonym på donationstidspunktet, men hun giver sit samtykke til, at ethvert barn, der er født fra donationen, kan kontakte Vitanova, når barnet fylder 18 år. Den unge person kan så få mere information om donoren, inklusive hendes identitet. Du, som modtager parret, kan ikke få yderligere oplysninger om donoren, og donoren kan ikke få nogen oplysninger om dig eller dit barn.

Partnerdonation

Vi bruger udtrykket 'partnerdonation', når en lesbisk donerer æg til sin partner, eller når en mand donerer sæd til sin kvindelige partner til insemination eller IVF-behandling. Lesbiske par kan donere æg til hinanden, hvis der er en medicinsk grund til at, én af kvinderne kan få en ægdonation.

Dobbeltdonation

Dette betyder, at både ægget og sædcellerne doneres til din behandling. Denne metode kan tilbydes par, hvis egne æg eller sæd ikke kan bruges til behandling af medicinske grunde. I modsætning til ægdonation, skal mindst én af donorerne med dobbeltdonation være 'åben-identitet'.

Kendt donation

Kendt donation er, når din donor er en ven eller et familiemedlem. Donorer vil stadig gennemgå alle de samme tests og screening, og konsultation hos en læge er nødvendig for den endelige evaluering.

Hvad er fordelene ved at vælge IVF med donoræg?

Fremragende succesrater Fremragende succesrater

Succesgraden for ægdonation har en tendens til at være meget god, da æg doneres af unge sunde kvinder, der har æg af meget høj kvalitet.

Reducerer besøg på klinikken Reducerer besøg på klinikken

Ved at vælge at sende dine partners sæd eller bruge en af vores sæddonationstjenester hjælper du med at minimere det til kun én klinikrejse

Sundhedsscreening Sundhedsscreening

Donation er omhyggeligt reguleret, og donorer udfylder genetiske og medicinske spørgeskemaer samt blodscreening.

Embryoner til fremtidig behandling. Embryoner til fremtidig behandling.

Eventuelle embryoner, som ikke bruges i denne behandlingsrunde, kan fryses og opbevares, så de kan bruges i fremtiden.

Pålidelige donorer Pålidelige donorer

Vi er stolte over, at have mange konsistente og pålidelige kvinder klar til at donere deres æg på Vitanova.

Vores donorbehandling starter ved DKK 40.000

Vores IUI-behandlingspakke inkluderer:

  • Klinisk rådgivning
  • Overvågning af scanninger (i København)
  • Æggesamling
  • Embryologi
  • Ægtransplantation

Hvis du vælger dobbeltdonation, opkræves betaling for donorsæd separat. For mere information, se vores prisliste, eller kontakt os.

Hvad vores patienter siger