Det er dejligt at Danmark nu har åbnet mere op efter en lang periode med Covid-19. På Vitanova tilbyder vi samtaler på video, men du er også meget velkommen i klinikken. Da vi vil gøre alt hvad vi kan for at hindre smittespredning, sørger vi for at vi ikke er for mange på klinikken samtidig. Kommer du på klinikken, vil du blive vist ind i et lokale straks du kommer og skal ikke vente i venteværelse hvis der er flere en 2 kunder på klinikken samtidig. Når du er på klinikken, holder vi afstand, vi hilser ikke med hånden og vi opfordrer dig til at bruge vores håndsprit, som du finder flere steder.

Som noget nyt beder vi dig om at bære maske, når du kommer på klinikken. Vi har maske på ved behandling eller når vi ikke kan overholde fysisk afstand.

Når du skal til behandling, kan du tage din partner med hvis I skal til ægudtagning. Din partner kan ikke komme med til tilbagelægning af embryoner eller til insemination. Det er vi kede af, men denne regel er med til at vi er så få mennesker på klinikken som muligt. Af samme grund kan du heller ikke tage dine børn med når du skal til behandling.

Kontakt Os

Hvad vores patienter siger