Vores politik om COVID-19 - Corona Virus

For at kunne rejse ind i Danmark skal du

  • Medbringe dokumentation for at du er testet negativ for Covid-19. Testen må ikke være mere end 72 timer gammel.
  • Medbringe et brev fra os, der dokumenterer, at du skal til behandling på Vitanova

På Vitanova tilbyder vi samtaler på video, men du er også meget velkommen i klinikken. Da vi vil gøre alt hvad vi kan for at hindre smittespredning, sørger vi for at vi ikke er for mange på klinikken samtidig. Kommer du på klinikken, vil du blive vist ind i et lokale straks du kommer og skal ikke vente i venteværelse hvis der er flere en 2 kunder på klinikken samtidig. Når du er på klinikken, holder vi afstand, vi hilser ikke med hånden og vi opfordrer dig til at bruge vores håndsprit, som du finder flere steder.

Som noget nyt beder vi dig om at bære maske, når du kommer på klinikken. Vi har maske på ved behandling eller når vi ikke kan overholde fysisk afstand.

Når du skal til behandling, kan du tage din partner med hvis I skal til ægudtagning. Din partner kan ikke komme med til tilbagelægning af embryoner eller til insemination. Det er vi kede af, men denne regel er med til at vi er så få mennesker på klinikken som muligt. Af samme grund kan du heller ikke tage dine børn med når du skal til behandling.